logo Balans Marit - energie- en burn-outcoach

Getuigenissen

Enkele getuigenissen van deelnemers

De coaching kwam voor mij op het perfecte moment, aan het begin van mijn tocht. Ik heb de coaching als iets heel positiefs ervaren. Voor mij de juiste formule qua input en oefeningen. Een mooi evenwicht tussen praten en doen met vooral de nadruk op doen.

Alles wat ik geleerd heb neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Ik ben heel bewust bezig met de zaken die ik geleerd heb … Zonder deze coaching zou ik mijn berg nog niet aangedurfd hebben. Of zou ik niet goed weten uit welk hout pijlen te maken.

(E.B.)

Na het traject had ik weer een paar tegenslagen.. Die verstoorden wel weer mijn rust. Maar ik kon me telkens terug herpakken. Ik ga er niet meer onderdoor. Ik kan de dingen nu beter plaatsen.

Ik kreeg duidelijkheid in de issues waarmee ik worstel, en kan deze nu beter van me afzetten. Ik kan mezelf nu beter tot rust brengen. Mijn ademhaling is veel beter dan in het begin.

(L.M.)

Ik durf mezelf meer beschermen en ik durf nu zeggen wat ik niet graag wil. Ik accepteer niet meer alles zomaar.

(S.V.H.)

Voor mij is de cursus een enorme meerwaarde en een enorme hulp om door deze moeilijke periode te geraken! Mijn oprechte dank dat je jouw opgebouwde kennis met ons wil delen.

(K.V.H.)

Ik kijk met een warm gevoel en dankbaarheid terug op het traject waarin Marita ons begeleidde als een kundige gids met een zachte doch stevige hand. Niet enkel praten, maar ook doen, en voelen maakte dat het heel diepgaand was. Het bracht me zò veel waardevols : tools, inzichten en een andere kijk op mezelf en de buitenwereld.

Ik voel nu al veel meer inwendige rust en mildheid. Ik laat me niet meer van de wijs brengen op mindere dagen: ik heb ook een kracht in mezelf ontdekt die ik nu kan gebruiken voor mijn genezing.
Ik vond het traject zijn prijs zeker waard, er werden veel tools aangereikt, het was diepgaand, de combinatie van de verschillende aspecten is uniek.

(K.H.)

Verhouding prijs-kwaliteit : de enorme inzet van de coach, en wat het traject teweeg bracht, is eigenlijk onbetaalbaar !

De confrontatie met mijzelf, en het leren 'om-denken', gaven mij meer rust en ruimte; een positieve wending !

(E.B.)

Ondanks mijn rationaliteit heb ik met volle teugen genoten van deze fantastische ervaring.

Nooit gedacht dat dit energie-traject me zo ging verrijken en zoveel inzicht zou brengen in het bereiken van de levensvreugde!

(N.V.H.)

Mijn mind-set is positiever. Ik heb een nieuwe kijk op de dingen die ik heb meegemaakt!

(J.G.)

Het herstellen vanuit je brein of herstellen vanuit je lichaam, Marita biedt een traject aan waarin beide aan bod komen.

(C.W.)

We kregen veel verschillende visies en inzichten en concrete oefeningen om dan zelf te kunnen ervaren/ uitzoeken welke daarvan het beste passen bij onszelf, om mee te nemen. Het was een ruim aanbod.

(H.B.)

Welke mensen hebben baat bij dit traject volgens deelnemers ?

 • Personen die meegesleurd worden door het hoge tempo van de maatschappij en zelf niet meer zien hoe ze dit kunnen stoppen, maar dit wel willen (preventief).     
 • Door gedurende 6 weken verplicht rustmomenten in te bouwen voor jezelf en aan zelfreflectie te doen, kan dit je kijk op het leven en de manier waarop je in het leven staat veranderen. 
 • Personen met reactieve burn-out.
 • Mensen met het Chronisch Vermoeidheidssyndroom, Fibro-myalgie.
 • Mensen met een geschiedenis van  depressie : preventief of vanaf het stadium van  deze terug wat onder controle is.

De locatie

De locatie biedt een geborgen ruimte om te oefenen met mensen die min of meer met hetzelfde worstelen.

Hoe voelde het contact met de coach aan volgens deelnemers ?

 • Ze is toegankelijk en betrokken.
 • Goede afstemming op de groep en op het individu.
 • Het op tijd starten.
 • Ik voelde échte betrokkenheid.
 • Goede voorbereiding.
 • De mildheid, het begrip, het geloof dat ze in ieder van ons heeft.
 • Zeer goed, heel belangrijk vind ik dat er geen prestatiedruk is in de zin van: “je doet het niet goed, het kan beter”. Daar zou ik erg gevoelig aan zijn, maar als nu iets niet lukt, kan ik er vrij ontspannen mee omgaan, zonder faalangst, volgende keer beter.
 • Warme persoonlijkheid!
 • Super ok, rustig, weet waar ze het over heeft, positief uitnodigend
 • De positieve mindset en de prima voorbereiding van elke sessie
 • Zeer aangenaam. Hoewel je streng was voor alle tools die je ons aanreikte, was je zeer mild en begripvol naar ons toe.